Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Cerul pe pământ Thomas Brooks

Vignette_cerul_pe_pamant_web

Disponibila

Categorii
ISBN
978-606-8895-28-4
Disponibilă din
20 Noiembrie 2019
Numar pagini
366
Dimensiuni
14,8 x 21
Preț
30.0 RON

Unul din motivele pentru care prezint acest tratat înaintea publicului este acela că printre majoritatea creștinilor se găsește puțină siguranță bine fondată. Majoritatea creștinilor trăiesc între temeri și speranțe, și atârnă, cum ar veni, între cer și iad, sperând uneori că starea lor este bună, și temându-se alteori că starea lor este rea; acum nădăjduiesc că totul este bine și că le va fi bine pentru totdeauna; puțin mai târziu se tem că vor pieri din pricina unei anumite stricăciuni sau din pricina predominării unei ispite sau alteia; și în felul acesta, sunt ca o corabie pe timp de furtună, azvârlită încoace și încolo. 

Acum, pentru ca aceste suflete slabe să fie întărite, pentru ca aceste suflete instabile să fie statornicite, pentru ca aceste suflete neconsolate să fie mângâiate, am prezentat înaintea oamenilor acest tratat, fără să mă îndoiesc că, dacă Domnul va conduce duhurile lor spre o lectură atentă a lui, ei vor afla, prin binecuvântarea lui Iehova, că va contribui foarte mult atât la dobândirea unei siguranțe depline a fericirii și binecuvântării lor eterne, cât și la păstrarea și menținerea acestei siguranțe depline și binecuvântate; voi însoți acest tratat cu rugăciunile mele ca să fie astfel.
1. Dovezi ale faptului că toți credincioșii pot ajunge în viața aceasta la o siguranță bine fondată a fericinii și binecuvântării lor veșnice.

2. Chestiuni importante legate de siguranță.

3. Piedici și impedimente care țin sufletul departe de siguranță; mijloace și ajutoare de a îndepărta aceste impedimente și piedici.

4. Motive care să provoace creștinii să nu se odihnească până când nu obțin o siguranță bine fondată a fericirii și binecuvântării lor eterne.

5. Moduri și mijloace de a obține o siguranță bine fondată.

6. Diferențele dintre o siguranță adevărată și una falsă, dintre sigurana solidă și prezumție.

7. Răspunsuri la diferite întrebări speciale legate de siguranță.


Adauga recenzie